VCI + Rostskydd

Effektiv korrosions­hämmare

Om du befinner dig i ett område som är väldigt fuktigt har du behov av att skydda dina produkter med mögel- och fuktkontroll är korrosionskontroll rätt för dig. Våra VCI+ produkter passar perfekt för leverans eller transport av utrustning och maskiner inslagna i krympplast.

Våra ProGARDO-produkter är framtagna med en speciell VCI+ formula som kommer förpackad på olika sätt, beroende på applicering. De kan användas för skydd av elektriska kabinett, PLS-kabinett, mekanisk utrustning och reservdelar med mera. ProGARDO kan, i kombination med vår Premium Virgin-krympplast, effektia som korrosionshämmare i upp till fem år.

Korrosion föranleder skador på fabricerade metalldelar, elektroniska bildelar, datorkomponenter, mobiltelefoner och mycket mer – under produktion, förvaring och transport. Korrosion är ett resultat av oxidation, fukt eller destruktiva element som kommer i kontakt med metallytor. Många material som skyddar mot korrosion – såsom olja, fett eller färg – är skadliga för miljön och kostsamma att applicera. VCI+ tekniken arbetar på molekylär nivå för att skydda metallytor mot korrosion och oxidation genom att skapa ett osynligt skyddande lager ovanpå.

Detta skyddande lager förhindrar de element som orsakar korrosion, och försvinner så fort du tar bort inslagningen. De tidigare inslagna delarna kan sedan installeras med en gång – utan någon stor rengöringsprocess – vilket sparar både på din tid och vår miljö.

*”VCI+” står för Volatile Corrosion Inhibitor (Förändringsbar korrosionshämmare) och “+” tecknet understryker att vår särskilda formula ger ökad livslängd. Korrosionshämmaren tar plats i paketerade områden och breder ut ett tunt molekylärt skyddslager ovanpå alla metallytor.

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA