Protective Covers

Kemp Industries skydd

Kemp Industries producerar och distribuerar lösningar för säkert skyddande av produkter samt gods inom industribranschen, militären samt även för privata bruk. Med våra lösningar ges möjligheten att skydda gods från mögel- och fuktskador, UV strålning och tuffa väderslag.

Kemp Industries har ett varierat utbud av produkter som kan komma till stor användning inom industrin och militären. Våran krympinplastning är skräddarsydda och anpassade för att skydda operativ utrustning så som exempelvis vinschar, provisoriska kranar och ROV system. Skyddet fungerar med omedelbar verkan.

Krympplasten finns i olika varianter och färger:

Standard: Det yttre lagret består av en vattenresistent film som både tätnar och spänner godset, medans det inre lagret består av ett mjukt ovävt mikrofiberliknande polyester. Materialet används för att skapa ett anpassat skydd till ett brett sortiment av produkter för att skydda mot skador vid transport och lagring.

XT: Gjort för att stå emot extrema miljöer, allt från hög värme och fuktighet till kyla och snö. Den släta utsidan håller snö och vatten borta. Den mjuka interiören innehåller en patenterad VCI-teknik som fungerar på så sätt att VCI släpps ut i ångform och applicerar sig på utrustningens metallyta och därmed förhindrar den elektrokemiska reaktionen som vanligtvis orsakar korrosion.

ArmorDillo: Skapad för att kunna motstå väldigt hög värme, fuktighet, kyla och snö. Ett skydd mot tuffa miljöer helt enkelt. Det hållbara vattenresistenta materialet innehåller samma patenterade VCI-teknik som XT skyddet, där VCI i ångform släpps ut och omger utrustningens metallyta för att skydda mot korrosion. ArmorDillo blir starkare dag för dag och kan med enkelhet tas bort och appliceras på nytt igen. Man kan dessutom få anpassad grafik tillämpad på exteriören.

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA